De coach

Mijn naam is Natalie Vroegh- de Kort. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen Tom 1987 Bob 1990 en Julia 1999.

Als actrice heb ik jaren in een theater groep gewerkt en heb als dramadocente les gegeven in het lager en middelbaar onderwijs. Regelmatig werk ik nog als trainingsactrice voor verschillende HBO opleidingen en bedrijven.

Tijdens de dramalessen oefenden we veel met emoties en vaak merkte ik dat er kinderen en jongeren waren met verdriet, pestgedrag, onzekerheid, angsten of andere problemen en niet goed wisten hoe ze daar mee om moesten gaan. Hierdoor zaten ze niet lekker in hun vel en het belemmerde ze soms in het dagelijks leven.

Heel graag wilde ik er iets mee doen, maar aangezien we in groepjes werkten was individuele benadering niet eenvoudig. Ik ging op zoek naar handvatten om hier mee om te gaan, en heb onder andere de opleiding tot kindercoach afgerond.

Al snel merkte ik dat er veel behoefte is aan deze manier van hulp en dat de combinatie met mijn theaterachtergrond zeer goed werkt. Inmiddels ben ik gestopt met het geven van dramalessen om vanuit mijn praktijk aan huis kinderen, jongeren en ouders te kunnen coachen.

Terug